JetAudio Plus 2024 Indir

JetAudio Plus 2024 Indir – Full Türkçe

JetAudio Plus Indir + Full v8.1.11.22010 Pc İçin İndir Türkçe

JetAudio Plus Full Indir, bilgisayarınızda birçok türde müzik ve film dosyasını çalmayı kolaylaştıran profesyonel bir programdır. Ayrıca kayıt yapabilir, CD yapabilir ve multimedya dosyalarını diğer dosya türlerine dönüştürebilirsiniz.

Gelişmiş ses ve video oynatma, CD kopyalama, ses dönüştürme ve internet paylaşımı gibi birçok kullanışlı araç ve özellik ile birlikte gelir. Ayrıca, müzik koleksiyonunuzu düzenli tutmanıza yardımcı olacak bir dizi kullanışlı albüm kontrolü ve çalma listesi aracı ile birlikte gelir.

WAV, MP3, MP3Pro, OGG, WMA, MPEG, AVI, WMV, MIDI, RM ve hem ses hem de video CD parçaları gibi tüm yaygın dosya türleriyle çalışır. Multimedya dosyalarını yönetmek için bir ses/video oynatıcı veya medya merkezi olarak kullanmak için tüm önemli ayarları gösteren basit ve kullanımı kolay bir tasarıma sahiptir.

JetAudio Plus 2024 Crack Full Son Sürüm, ses CD’lerini kopyalarken sanatçı, şarkı ve kayıt bilgilerini koruyan güvenilir bir araçtır. Ayrıca şarkı sözlerini herhangi bir ses dosyasıyla kaydetmenize, düzenlemenize ve birleştirmenize olanak tanır.

Gelişmiş JetCast uygulaması, İnternet radyo programları oluşturmanıza olanak tanır. Ses dönüştürücüler, ses dosyalarını gerçek zamanlı olarak WAV, FLAC, OGG ve WMA’ya dönüştürür.

Bir düzeltici, ekolayzır ve alçak geçişli ve yüksek geçişli filtrelere sahip bir ses oynatıcısı dahildir. Ayrıca şarkınızı mükemmelleştirmenize yardımcı olmak için Wide, Reverb ve X-Bass gibi gelişmiş ses efektlerine sahiptir.

Birden fazla kanalda ses çıkışı verebilir, müziği farklı hızlarda çalabilir, çapraz geçiş yapabilir, görünümleri değiştirebilir ve şarkı sözlerini MIDI ile senkronize olarak görüntüleyebilir. Bu araç, oynatma hızını %50 ila %200 arasında ayarlamanıza olanak tanır.

Cowon JetAudio Plus veya VX’i Windows PC için ücretsiz indirin. CD yazma, kayıt yapma ve dosya formatlarını değiştirme gibi farklı türde şarkılar ve videolar çalmanıza olanak tanıyan başka özellikler de vardır.

En Son Sürümü Ücretsiz İndirin: Mp3tag Full İndir

JetAudio Plus 2024 Özellikleri

  • Makinenizde birçok farklı müzik ve video dosyasını hızla oynatır.
  • Multimedya dosyalarının formatını değiştirebilir, CD yapabilir ve film kaydedebilir.
  • Güçlü araçları ve özellikleriyle müzik ve video oynatabilir, CD’leri kopyalayabilir, ses dosyalarını dönüştürebilir ve internet üzerinden paylaşabilirsiniz.
  • Albümleri yönetmek ve müzik dosyalarınızı sıralamanıza yardımcı olacak çalma listeleri oluşturmak için bir dizi kullanışlı uygulama ile birlikte gelir.
  • WAV, MP3, MP3Pro, OGG, WMA, MPEG, AVI, WMV, MIDI, RM ve video ve ses CD parçaları gibi tüm bu dosya türlerini açabilir ve oynatabilir.
  • Bir ses CD’sini kopyaladığınızda sanatçı, şarkı ve kayıt hakkında birçok bilgi saklanabilir.
  • Sözcükleri değiştirin, kaydedin ve ardından doğru ses dosyasına ekleyin.
  • Bunu web üzerinden yayın yapan kendi istasyonlarınızı oluşturmak için kullanabilirsiniz.
  • Ses dosyalarını WAV, FLAC, OGG ve WMA gibi kabul edilen formatlara anında değiştirebilirsiniz. Wide, Reverb ve X-Bass gibi şarkınızın harika ses çıkarmasına yardımcı olacak birçok kullanışlı ses efektine sahiptir.
  • Birden fazla kanaldan ses çalabilir, hızı değiştirmenize, çapraz geçiş yapmanıza, görünümleri değiştirmenize ve MIDI metin ekranlarını senkronize etmenize olanak tanır.

Sistem Gereksinimleri ve Teknik Ayrıntılar

  1. İşletim Sistemi: Windows 7/8/10
  2. RAM: 1 GB
  3. Sabit Disk: 100 MB
  4. İşlemci: Intel Dual Core veya daha yüksek işlemci
JetAudio Plus 2024
This image has an empty alt attribute; its file name is ayrac.png
Indir
This image has an empty alt attribute; its file name is downikon.png

Sayfanın içeriğini temsil eden bir benzersiz görüntü URL'si. Web sitesi logo, yazar fotoğraf veya birden çok sayfaya yayılmış diğer görüntü gibi genel bir görüntü kullanma. Görüntü 120x120px en az boyutu olmalıdır. Görüntüleri 120x120px yeniden boyutlandırılabilir ve kare kesilmiş daha büyük, en uzun boyutu temel alan. Resimleri daha az 1 MB boyutunda olmalıdır
Yayın tarihi:
Yazar: SAFİR
Merhaba, profesyonel SEO uzmanıyım. Ücretsiz yazılım, oyun ve araçlar sağlıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.