EaseUS Partition Master 2024

EaseUS Partition Master 2024 – Full Indir

EaseUS Partition Master 18.8.0 Build 20240926 İndir – Full  Türkçe

EASEUS Partition Master Full Technician Edition İndir – Full Sabit disklerinizi ve bölümlerinizi kontrol etmenizi kolaylaştıran harika bir yazılımdır. Birçok özelliği ve kullanımı kolay arayüzü, iş dünyasındaki kişiler arasında iyi bir isim yapmıştır. EaseUS Partition Master Bölüm yönetimi, disk ve bölüm kopyalama ve bölüm geri yükleme, farklı bölüm görevlerini ele alan üç ana parçadır. En iyi özelliklerinden biri, bölümlerle ilgili oluşturma, silme, yeniden boyutlandırma, birleştirme, bölme ve diğer birçok şeyi yapmanıza olanak sağlamasıdır.

EaseUS Partition Master, FAT dosya sistemlerini NTFS’ye dönüştürmenin yanı sıra, temel diskleri dinamik disklere dönüştürme ve tam tersini yapma yeteneğine de sahiptir. Bölümlerinizi karmaşık olmayan bir şekilde klonlama yeteneği, doğru ve kapsamlı bölüm kopyalama yetenekleri sayesinde mümkün hale gelir.

EaseUS Partition Master 2024 Ctack Full Indir Sabit diskleri ve bölümleri yönetmeyi basit ve hızlı hale getiren güçlü ve kullanışlı bir yazılımdır. Program kullanımı kolay olacak şekilde tasarlanmıştır, bu nedenle hem yeni hem de uzman kullanıcılar bundan keyif alabilir. Yanlışlıkla sildiğinizde kaybolan bölümleri geri almanızı mümkün kılan bölüm kurtarma özelliklerine sahiptir. Bu programla 2 TB’a kadar MBR bölümlerini ve 4 TB’a kadar GPT bölümlerini kullanabilirsiniz. Küçük olmasına rağmen onu kullanışlı kılan birçok özelliği vardır, bu nedenle bu alanda çalışan birçok kişi onu tercih eder.

Tam Ücretsiz Son Sürümü İndirin: MiniTool Partition Wizard Professional Edition Full Indir

EaseUS Partition Master All Edition Özellikleri

  • Bilgisayarınızın etkinliğini, yeniden başlatmaya gerek kalmadan NTFS sistem bölümünü genişleterek en üst düzeye çıkarın.
  • Birincil bölümü mantıksal bölüme ve tam tersi şekilde dönüştürün.
  • İki bitişik bölümü güvenli bir şekilde daha büyük bir bölüme birleştirerek veri kaybını önleyin.
  • Zaten dört birincil birim içeren bir diskte beşinci bir birim oluşturmak için birincil birimi mantıksal bölüme dönüştürün.
  • Linux bölüm yönetimi. EXT2, EXT3 ve diğer bölümleri kolayca oluşturun, biçimlendirin ve kurtarın.
  • Sağlık sorunları yaşayan bilgisayarların başlatılmasını kolaylaştırmak için bir WinPE kurtarma diski oluşturun.
  • Birleştirme, bilgisayarınızın hızını artırmak için etkili bir yöntemdir.
  • Tüm donanımlar için destek sağlayın. RAID, çıkarılabilir depolama aygıtları, sabit diskler, GPT diskleri ve FAT, NTFS, EXT2 ve EXT3 gibi dosya sistemleri dahildir.
  • UEFI ve BIOS tabanlı donanımlarda çalışın.
  • Veri kaybı olmadan MBR’yi GPT’ye ve GPT’yi MBR’ye dönüştürün.

EaseUS Partition Master 2024 İçin Sistem Gereksinimleri

  1. İşletim Sistemi: Windows XP/Vista/7/8/8.1/10/11
  2. Bellek (RAM): 512 MB RAM gereklidir.
  3. Sabit Disk Alanı: 100 MB boş alan gereklidir.
  4. İşlemci: Intel Dual Core veya daha yüksek işlemci.
EaseUS Partition Master 2024
EaseUS Partition Master Full Indir
Indir

Sayfanın içeriğini temsil eden bir benzersiz görüntü URL'si. Web sitesi logo, yazar fotoğraf veya birden çok sayfaya yayılmış diğer görüntü gibi genel bir görüntü kullanma. Görüntü 120x120px en az boyutu olmalıdır. Görüntüleri 120x120px yeniden boyutlandırılabilir ve kare kesilmiş daha büyük, en uzun boyutu temel alan. Resimleri daha az 1 MB boyutunda olmalıdır
Yayın tarihi:
Yazar: SAFİR
Merhaba, profesyonel SEO uzmanıyım. Ücretsiz yazılım, oyun ve araçlar sağlıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.