7-Data Recovery Suite

7-Data Recovery Suite v4.4 Indir – Full Türkçe

7-Data Recovery Suite Full indir v4.4 Final Türkçe + Portable

7-Data Recovery Suite Enterprise Full Indir kazayla kaybolan veya silinen, hasarlı veya biçimlendirilmiş bir sabit sürücüde veya kaybolan veya silinen bir bölümdeki dosyaları geri alabilen tam ve güçlü bir veri kurtarma yazılımıdır. Ayrıca yerel sürücüden, hafıza kartından, kameradan veya telefondan ve diğer yerlerden silinen fotoğrafları ve videoları da geri alabilir.

Ayrıca Ücretsiz İndirebilirsiniz: Wondershare Recoverit Indir 2024

7-Data Recovery Suite’in Özellikleri

Yanlışlıkla silinen dosyaların kurtarılması

  • İstemeden kaybolan dosyaları kurtarmak için tasarlanmıştır. Seven-Data Suite, tarama teknolojilerini ve yenilikçi yeniden yapılandırma algoritmalarını kullanarak Geri Dönüşüm Kutusu, SHIFT + DELETE ve diğer klasörlerden silinen verileri kurtarabilir.

Tam yerel ve harici sürücü kurtarma

  • Hasarlı, biçimlendirilmiş veya erişilemeyen sabit sürücülerden verileri kurtarmak için en güçlü dosya kurtarma kapasitesi. Bölüm hayatta kaldığı sürece, bölümden veya hafıza kartları ve flash sürücüler gibi harici depolama aygıtlarından verileri kurtarmak için modül veri kurtarmayı kullanabilirsiniz.

Silinen ve yanlış yerleştirilen bölümleri kurtarma

  • Silinen bölüm verilerini geri yükleme. Bu nedenle veri kaybı en yaygın olanıdır. Bu veri kurtarma modülü ayrıca bozuk sabit sürücülerden, arızalı MBR’lerden, üzerine yazılmış bölümlerden ve yedekleme yazılımı veri geri yüklenen disk görüntülerinden verileri kurtarabilir.

Görüntülerin, videoların ve seslerin kurtarılması

  • 7-Data Recovery Suite Crack Indir medyaya özel kurtarma çözümleri, sabit sürücülerden, USB sürücülerden, SD kartlardan, kameralardan ve hafıza kartlarından görüntü, müzik ve video dosyalarını geri yükler. Sabit sürücüyü tarayarak güvenlik görüntülerini ve medya dosyalarını geri yükler, rastgele fotoğrafları, virüsleri siler veya diski biçimlendirir.

Windows mobil kurtarma

  • Cep telefonları günlük olarak büyük miktarda veri depolar ve işler. Birçok cep telefonu hafıza kartı bozulur, erişimi engeller ve veri kaybına neden olur. 7-Data Recovery Suite, cep telefonunuz için erişilemeyen veya biçimlendirilemeyen fotoğrafları, filmleri ve verileri hafıza kartlarından kurtarır.

Sistem Gereksinimleri

  1. Desteklenen İşletim Sistemi: Windows 7/8/10
  2. İşlemci: Pentium IV veya üzeri
  3. RAM: 1 GB RAM
  4. Boş Sabit Disk Alanı: 100 MB veya daha fazla
7-Data Recovery Suite Enterprise
7-Data Recovery Suite Enterprise v4.4
Indir

Sayfanın içeriğini temsil eden bir benzersiz görüntü URL'si. Web sitesi logo, yazar fotoğraf veya birden çok sayfaya yayılmış diğer görüntü gibi genel bir görüntü kullanma. Görüntü 120x120px en az boyutu olmalıdır. Görüntüleri 120x120px yeniden boyutlandırılabilir ve kare kesilmiş daha büyük, en uzun boyutu temel alan. Resimleri daha az 1 MB boyutunda olmalıdır
Yayın tarihi:
Yazar: SAFİR
Merhaba, profesyonel SEO uzmanıyım. Ücretsiz yazılım, oyun ve araçlar sağlıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.