AllMapSoft Google Maps Downloader

AllMapSoft Google Maps Downloader v8.873 (Yendex + Bing)

AllMapSoft Google Yandex Bing Maps Downloader İndir – Full v8.873 Türkçe

AllMapSoft Google Maps Downloader Full Indir, Google Haritalar’dan küçük boyutlu uydu görüntülerini zahmetsizce çıkarmak için tasarlanmış pratik bir yardımcı programdır. Yazılım, kullanıcıların bu görüntüleri Harita Görüntüleyicisi’nde görüntülemek veya bmp, jpg ve tif gibi daha büyük görüntü biçimlerine entegre etmek için yerel olarak kaydetmelerine olanak tanır. Kişisel ve ticari olmayan tüketicilere odaklanarak kullanıcı dostu ve anlaşılır olacak şekilde tasarlanmıştır. Ayrıca, indirilen çevrimdışı haritalar Global Mapper, QGIS ve TatukGIS gibi GIS yazılımlarına sorunsuz bir şekilde entegre edilebilir.

Allmapsoft Google Maps Downloader İçin Pc Yelken Navigasyon Programı OpenCPN için mbtiles da sağlanır ve dışa aktarılan SQLite veritabanı, RMaps, Locus Map, OruxMaps ve MapBox dahil olmak üzere çeşitli haritalama uygulamalarını destekler. Deneme sürümündekilerden daha yüksek çözünürlüğe sahip görüntülere erişimin tam sürümde açıldığını ve bunun deneme sürümünün kapsamını aştığını vurgulamak önemlidir.

Yönetici Önerisi: AllmapSoft Google Satellite Maps Downloader

AllMapSoft Google Maps Downloader Temel Özellikleri

  • Bir JPG, PNG, TIF, ECW, SGI, HFA, IMG veya KMZ dosyasını bir SQLite veritabanına (Oruxmaps, RMaps veya LocusMap) aktarın
  • Google Uydu Haritaları ile çalışır
  • Google Sokak Haritaları ile çalışır (tercih edilen dil)
  • Google Arazi Haritaları ile çalışır.

Sistem Gereksinimleri

  1. Desteklenen İşletim Sistemleri: Windows 11, Windows 10, Windows 8.1, Windows 7
  2. RAM (Bellek): 2 GB RAM (4 GB önerilir)
  3. Boş Sabit Disk Alanı: 200 MB veya daha fazla
AllMapSoft Google Maps Downloader
AllMapSoft Google Maps Downloader Indir
This image has an empty alt attribute; its file name is ayrac.png
Indir
This image has an empty alt attribute; its file name is downikon.png

Sayfanın içeriğini temsil eden bir benzersiz görüntü URL'si. Web sitesi logo, yazar fotoğraf veya birden çok sayfaya yayılmış diğer görüntü gibi genel bir görüntü kullanma. Görüntü 120x120px en az boyutu olmalıdır. Görüntüleri 120x120px yeniden boyutlandırılabilir ve kare kesilmiş daha büyük, en uzun boyutu temel alan. Resimleri daha az 1 MB boyutunda olmalıdır
Yayın tarihi:
Yazar: SAFİR
Merhaba, profesyonel SEO uzmanıyım. Ücretsiz yazılım, oyun ve araçlar sağlıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.