The Witcher 3 Wild Hunt Full Indir (1)

The Witcher 3 Wild Hunt Ücretsiz İndir PC (Yeni Nesil)

The Witcher 3 Repack: Wild Hunt (Yeni Nesil Güncellemesi) v4.4 (Türkçe)

Witcher 3 Wild Hunt Full İndir Reopack, The Witcher 3 Full Repack sizi korkutucu canavarların olduğu bir fantezi dünyasına götürecek. The Witcher 3 Crack’te büyü, devasa kılıçlar, canavarlar, cadılar ve kaleler hakkında bilgi edinebilirsiniz. Xanax nedir? Hikayenin ilk bölümünde Vesemir, Geralt’ı öldürür. Siri’nin nerede olduğuna dair ipuçları arıyorlar.

The Witcher 3 Next Gen Repack Upgrade Full Version’daki grafikler, yöneticinin en çok beğendiği şey. Mevcut grafik şablonu gerçekçi görünüyor, harika bir performansa sahip ve birçok ince ayrıntıya sahip. Ayrıca, The Witcher 3 Full Crack Next Gen v4.0 Game Of The Year’ı serideki önceki oyunlarla karşılaştırırsanız, haritanın 30’dan fazla kez kullanıldığını göreceksiniz.

The Witcher 3 Wild Hunt Repack’i indirmek yeterli değilmiş gibi, neredeyse tüm arazi ayrıntıların mükemmel olması için tasarlanmıştır. Benzersiz bir şekilde, bu harita boyutuyla, haritayı yalnızca bir at veya tekne kullanarak keşfetmeniz gerekir. Heyecan verici olmalı, değil mi? Tamam, The Witcher 3 Full Repack – Next Gen Upgrade’i almak için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Son Tam Sürüm Ücretsiz İndir: God of War Ragnarok Full İndir

The Witcher 3 Wild Hunt Repack Next Gen Upgrade Tam Oyun Özellikleri

The Witcher 3 Wild Hunt Sistem Gereksinimleri

  1. İşletim Sistemi: Windows 7/8/8.1/10/11
  2. İşlemci: Intel Core i5-2500K 3.3GHz / AMD A10-5800K APU 3.8GHz
  3. Bellek: 6 GB RAM
  4. Grafik: Nvidia GeForce GTX 660 / AMD Radeon HD 7870
  5. DirectX: Sürüm 11
  6. Depolama: 50 GB kullanılabilir alan
The Witcher 3 Wild Hunt Oyun Indir
The Witcher 3 Wild Hunt Indir

This image has an empty alt attribute; its file name is ayrac.png
Indir
This image has an empty alt attribute; its file name is downikon.png

Sayfanın içeriğini temsil eden bir benzersiz görüntü URL'si. Web sitesi logo, yazar fotoğraf veya birden çok sayfaya yayılmış diğer görüntü gibi genel bir görüntü kullanma. Görüntü 120x120px en az boyutu olmalıdır. Görüntüleri 120x120px yeniden boyutlandırılabilir ve kare kesilmiş daha büyük, en uzun boyutu temel alan. Resimleri daha az 1 MB boyutunda olmalıdır
Yayın tarihi:
Yazar: SAFİR
Merhaba, profesyonel SEO uzmanıyım. Ücretsiz yazılım, oyun ve araçlar sağlıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.