WYSIWYG Web Builder

WYSIWYG Web Builder v19.4.1 Full Indir – Türkçe

WYSIWYG Web Builder İndir – Full Türkçe  İndir + Portable

WYSIWYG Web Builder Full Indir, programlama gerektirmeyen mükemmel bir web sitesi oluşturma programıdır. Bu araç, kullanıcıların komut dosyası veya web teknolojisi konusunda bilgi sahibi olmalarına gerek kalmadan web sitesine kontroller, resimler, metin alanları, formlar ve daha fazlası gibi nesneleri hızla eklemelerine olanak tanır. Bu program, HTML5 standardının en son sürümünü destekler ve web sitenize flash video klipleri veya YouTube videoları yerleştirmeyi kolaylaştırır.

Ayrıca mobil uyumlu web siteleri de geliştiriyor; bu, web sayfası bileşenlerinin sunumunun seçilen cihazın ekran boyutuna göre ayarlanması anlamına geliyor ve kullanıcıların herhangi bir cihazdan sayfada kolayca dolaşabilmesini sağlıyor. Ayrıca İndirebilirsiniz Unity 3D Pro 2024 Indir

WYSIWYG Web Builder 2024 Tam Son Sürüm Indir Portable kodlamayı bilmeden zahmetsizce kişiselleştirilmiş bir web sitesi oluşturmak isteyen yeni başlayanlar için mükemmel bir seçimdir. Sonunda kullanıcı arayüzünde gördüğünüzü tam olarak alacağınızı iddia eden WYSIWYG (What-You-See-Is-What-You-Get) ilkesine uyar. Ayrıca, multimedya sunumları, resim galerileri, dinamik metin ve grafikler ve daha birçokları gibi web sitelerinde ortak olan yönleri de içerir.

Bitmiş ürün HTML5 ve PHP gibi programlama dilleri de dahil olmak üzere çağdaş normlara uygundur. Wysiwyg Web Builder Full Crack Seri Numarasıyla Ayrıca web siteniz için önemli olabilecek çok sayıda menü çubuğu, kontrol paneli ve diğer yardımcı programları da içerir.

Windows PC için tam sürüm WYSIWYG Web Builder’ı ücretsiz indirin, web sayfaları oluşturmak için kullanılan bir WYSIWYG (Ne Görüyorsanız Onu Alırsınız) programıdır. WYSIWYG, bitmiş sayfanın tam olarak tasarlandığı gibi görüntüleneceği anlamına gelir.

Ücretsiz Son Sürümü Deneyin: Quick n Easy Web Builder Full Indir

WYSIWYG Web Builder’ın Özellikleri

  • Programlama gerektirmeyen harika bir web sitesi oluşturma programı.
  • Bu araçla web sitenize kontrolleri, resimleri, metin alanlarını, formları ve diğer öğeleri hızla dahil edebilirsiniz.
  • Web sitenize flash video klipleri veya YouTube video materyallerini kolayca eklemenizi sağlar.
  • Kullanıcılar herhangi bir cihaz türünde sayfadakileri kolayca gezebilir.
  • Kodlamayı bilmeden zahmetsizce özelleştirilmiş bir web sitesi oluşturmak isteyen yeni başlayanlar için mükemmel bir alternatif.
  • Multimedya sunumları, resim galerileri, dinamik metin ve grafikler ve daha birçok şey gibi yönler vardır.
  • Bitmiş çözüm, HTML5 ve PHP gibi bilgisayar dilleri dahil olmak üzere güncel standartları karşılar.
  • Web siteniz için gerekli olabilecek çeşitli menü çubukları, kontrol panelleri ve diğer yardımcı programları içerir.

Sistem Gereksinimleri

  1. İşletim Sistemi: Windows Vista/7/8/8.1/10.
  2. Bellek (RAM): 512 MB RAM gereklidir.
  3. Sabit Disk Alanı: 20 MB boş alan gereklidir.
  4. İşlemci: Intel Dual Core veya daha yüksek işlemci.
WYSIWYG Web Builder
WYSIWYG Web Builder Indir
Indir

Sayfanın içeriğini temsil eden bir benzersiz görüntü URL'si. Web sitesi logo, yazar fotoğraf veya birden çok sayfaya yayılmış diğer görüntü gibi genel bir görüntü kullanma. Görüntü 120x120px en az boyutu olmalıdır. Görüntüleri 120x120px yeniden boyutlandırılabilir ve kare kesilmiş daha büyük, en uzun boyutu temel alan. Resimleri daha az 1 MB boyutunda olmalıdır
Yayın tarihi:
Yazar: SAFİR
Merhaba, profesyonel SEO uzmanıyım. Ücretsiz yazılım, oyun ve araçlar sağlıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.