MegaDownloader İndir v1.8 Son Sürüm – Full Türkçe

Mega Downloader İndir Son – Full v1.8 Windows için

MegaDownloader Full Indir, mega.io adlı ünlü bulut depolama hizmetinin dosyalarını sıraya koymanıza ve otomatik olarak almanıza yardımcı olabilecek ücretsiz bir indirme yöneticisidir.

Basit bir kullanıcı arayüzü ve indirme kuyruklarını yönetmek için yerleşik araçlarla mega.io, yalnızca dosyaları indirmenin daha kolay bir yolunu isteyen bu bulut depolama hizmetini ara sıra kullananlar için mükemmeldir. MegaDownloader Full Crack Ayrıca, mega.io’yu uzaktan yedekleme depolama konumu olarak kullanmak, iş birliği için dosyaları barındırmak için tek bir çevrimiçi durak veya hatta indirilen video dosyalarını yeniden üretmeye yönelik yerleşik destekle (VLC eklentisinin yardımıyla) multimedya dosyalarının keyfini çıkarmayı kolaylaştırmak isteyen meraklılar ve profesyoneller için bir ağ geçidi görevi görür.

Videoları ve diğer dosyaları indirmek için en popüler ve sıklıkla güncellenen günlük Google yazılımlarının hepsi bu yazılımla işlevseldir. Lütfen yazılımı indirmek ve kurmak için bağlantıya tıklayın. IDM Indir

MegaDownloader İndir Temel Özellikler

  • Kullanımı kolay arayüz: Uygulama, basit bir arayüze sahip olduğu için her türden kullanıcı için kullanımı kolaydır.
  • Gruplar halinde indirme: Sadece birkaç tıklamayla birçok dosyayı veya tüm klasörü indirebilirsiniz, bu da size zaman ve iş tasarrufu sağlar.
  • Devam Etme Yeteneği: Kesintiye uğrayan bir indirmede kaldığınız yerden devam etmenizi sağlar, böylece bağlantınızı kaybederseniz baştan başlamanız gerekmez.
  • Akışla ilgili yardım: Müzik ve video dosyalarını, önce indirmeniz gerekmeden doğrudan uygulamada önizleyebilirsiniz.
  • Proxy ile ilgili yardım: Dosyaları takip edilmeden indirmek veya bölgesel sınırları aşmak için bir proxy ayarlayın.
  • Bant Genişliği Sınırlaması: İnternet bağlantınızı yavaşlatmaması için indirme hızını sınırlayın.
  • Sırayla indirme: İndirme önceliklerini ayarlayın ve işinizi hızlandırmak için dosyaların belirli bir sırayla gittiğinden emin olun.
  • Dosyalara dikkat edin: Kaydedilen dosyalarınızı taşıyarak, yeniden adlandırarak ve silerek kolayca yönetin.
  • Kendiliğinden güncellemeler: Uygulamanızı otomatik olarak güncelleme alacak şekilde ayarlayarak en yeni özelliklerden ve değişikliklerden haberdar olun.

Sistem Gereksinimleri

  1. İşletim Sistemi: Windows 7 veya üzeri
  2. İşlemci: 1 GHz veya daha hızlı
  3. RAM: 512 MB veya daha fazla
  4. Disk Alanı: 50 MB boş alan
MegaDownloader Son Sürüm
MegaDownloader Full Indir
Indir

Sayfanın içeriğini temsil eden bir benzersiz görüntü URL'si. Web sitesi logo, yazar fotoğraf veya birden çok sayfaya yayılmış diğer görüntü gibi genel bir görüntü kullanma. Görüntü 120x120px en az boyutu olmalıdır. Görüntüleri 120x120px yeniden boyutlandırılabilir ve kare kesilmiş daha büyük, en uzun boyutu temel alan. Resimleri daha az 1 MB boyutunda olmalıdır
Yayın tarihi:
Yazar: SAFİR
Merhaba, profesyonel SEO uzmanıyım. Ücretsiz yazılım, oyun ve araçlar sağlıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.