Adobe XD 2024

Adobe XD 2024 v57.1.12 Indir – Full Türkçe

Adobe XD CC 2024 İndir – Full v57.1.12 Final (Win/Mac)

Adobe XD CC 2024 Full Indir, Mobil uygulamalar için muhteşem UX/UI prototipleri oluşturmak üzere tasarlanmış güçlü bir araçtır. İster Android ister iOS için oluşturun, Adobe XD kullanıcı arayüzünü tasarlamaktan özellikleri, menüleri ve araçları belirlemeye ve hatta fikirlerinizi sorunsuz bir şekilde dışa aktarmaya kadar tüm süreci basitleştirir. Farklı ve sezgisel arayüzü Adobe XD’yi diğer Adobe ürünlerinden ayırır ve hem yeni başlayanlar hem de profesyoneller için iyi bir seçim haline getirir. Adobe XD’nin kapsamlı yetenekleri onu profesyonel kullanım için ideal hale getirir ve tasarımcıların yaratıcı konseptlerini tam ve kolay bir şekilde hayata geçirmelerine olanak tanır.

Özellikler ve araçlar After Effects CC, Premiere Pro CC ve Adobe Illustrator CC’den farklı şekilde düzenlenmiştir. Adobe XD artık son sürümle tamamen ücretsizdir. Herkes Adobe’nin neden bu kararı aldığını sorguluyor, ancak şükürler olsun ki artık bu aracı tam potansiyeliyle kullanabiliyoruz. Ancak, bu programı tam olarak kullanmadan önce, önce onu öğrenmelisiniz. İnsanlar internette ve YouTube’da öğreticiler paylaşıyor. Uygulamanızı hemen oluşturun. Windows PC veya MacOS M1/M2 için Adobe XD tam sürümünü edinin.

Adobe XD CC 2024 Full Crack, olağanüstü bir kullanıcı deneyimi geliştirmenize yardımcı olmak için geniş bir yelpazede kullanıcı arayüzü kitleri, simge setleri ve diğer kaynakları içeren bir çapraz platform çözümüdür. Kullanıcı akışları oluşturmanızı, animasyon ve etkileşimler eklemenizi ve tasarımları gerçek görünen ve hissedilen etkileşimli prototiplere dönüştürmenizi sağlar. Photoshop ve Sketch dosyalarınızı program içinde açarak Adobe XD’ye içe aktarmanızı sağlar.

Windows PC için Adobe XD CC Önceden Etkinleştirilen Çevrimdışı Yükleyici tam sürümünü ücretsiz indirin, ayrıca Adobe Experience Design olarak da bilinir, web siteleri, mobil uygulamalar ve daha fazlasını tasarlamak için hepsi bir arada UX/UI çözümüdür. XD için yeni Başlangıç ​​planı, hızlı, kolay ve ücretsizdir.

Tam Sürümü İndir: Adobe Dreamweaver Full Indir

Adobe XD Temel Özellikler

  • Mevcut web siteleri, web uygulamaları ve mobil uygulamalar için vektör tabanlı grafikler oluşturmak için kullanılabilen mükemmel grafik düzenleme yazılımı.
  • Web siteleri ve mobil uygulamalar oluşturmak ve prototipini oluşturmak için ihtiyaç duyduğunuz tüm araçları ve işlevleri sağlar.
  • Çerçeveler, yüksek kaliteli etkileşimli prototipler ve uygulamalar ve web sayfaları oluşturmanıza olanak tanır.
  • Olağanüstü bir kullanıcı deneyimi oluşturmak için ihtiyaç duyduğunuz her şeyi ve çeşitli kullanıcı arayüzü kitleri, simge setleri koleksiyonunu sunar.
  • Kullanıcı akışları oluşturma, animasyon ve etkileşimi dahil etme ve tasarımları gerçek görünen ve hissedilen etkileşimli prototiplere dönüştürme yeteneği.
  • Photoshop ve Sketch dosyalarınızı program içinde açarak Adobe XD’ye aktarmanıza olanak tanır.
  • Ekibinizle yeniden kullanılabilir renkler, stiller ve bileşenler oluşturmanıza ve paylaşmanıza olanak tanır, zamandan tasarruf sağlar ve tasarımlar ve projeler arasında tutarlılık sağlar.
  • Düşüncelerinizi hızla görselleştirmek için sezgisel araçlarla net ve temel bir arayüz sağlar.

Sistem Gereksinimleri

  1. Desteklenen İşletim Sistemi: Windows 11 / Windows 10 / Windows 8.1 / Windows 7
  2. İşlemci: Çok çekirdekli Intel Serisi veya üzeri, Xeon veya AMD eşdeğeri
  3. RAM: 4 GB (8 GB veya daha fazlası önerilir)
  4. Boş Sabit Disk Alanı: 4 GB veya daha fazlası önerilir
Adobe XD CC Indir
Adobe XD
Indir

Sayfanın içeriğini temsil eden bir benzersiz görüntü URL'si. Web sitesi logo, yazar fotoğraf veya birden çok sayfaya yayılmış diğer görüntü gibi genel bir görüntü kullanma. Görüntü 120x120px en az boyutu olmalıdır. Görüntüleri 120x120px yeniden boyutlandırılabilir ve kare kesilmiş daha büyük, en uzun boyutu temel alan. Resimleri daha az 1 MB boyutunda olmalıdır
Yayın tarihi:
Yazar: SAFİR
Merhaba, profesyonel SEO uzmanıyım. Ücretsiz yazılım, oyun ve araçlar sağlıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.