Foxit Reader 2024

Foxit Reader 2024 Indir Full – Türkçe

Foxit Reader İndir – Full v2024.3.0.26795 Türkçe Tam

Foxit Reader Full Indir, insanların PDF dosyalarını kolayca görüntülemelerini sağlayan kullanışlı bir programdır. Birçok dil ile çalışır ve kendi başına kullanılabilen bir yazılımdır. Yazma ile hızlı çalışır ve okunması kolaydır. Farklı araçlar ve özellikler bu aracı daha kullanışlı ve kullanımı basit hale getirir. En iyi görünümü ve rahatlığı bulmanız için ihtiyacınız olan tüm seçeneklere sahip basit bir görüntüleme alanına sahiptir.

Foxit Reader Full Sürüm İle Crack kullanıcıların PDF dosyaları oluşturmasına, düzenlemesine ve görüntülemesine olanak tanır, bu da dosyalarını takip etmelerine ve yaptıkları işte daha iyi olmalarına yardımcı olur. Kağıdı güvenli tutmak ve profesyonel görünmesini sağlamak için imzalamanıza olanak tanır. Kullanıcıların yazı tiplerini, temayı, stili, rengi, düzeni ve belgeleri hakkında çok daha fazlasını değiştirmesine olanak tanır. Daha iyi ve daha kararlı hale getirmek için sık sık değiştirilir. Hızlı bir şekilde yazdırılır ve yalnızca basit yazdırma araçlarına ihtiyaç duyar. Kullanıcılar kelimelerini öne çıkarabilir veya onlara bağlantılar ekleyebilir.

Kullanıcıların yapmaması gereken hiçbir şeyi yapmasını engelleyen yerleşik güvenlik önlemleri vardır. Ayrıca Windows ile çalışır ve CPU’yu en iyi şekilde kullanırken arka plan görevlerini yavaşlatmaz veya kesintiye uğratmaz. Kurulumu ve kullanımı kolaydır ve düzeni açıktır.

Foxit Reader’ın Windows PC için en son çevrimdışı yükleyicisi olan PDF Reader’ı ücretsiz indirin, bağlı dünyanın bir parçası olmanızı sağlar. Yazarlara belgeler hakkında yorumlar sağlayın, yeni belge sürümleri mevcut olduğunda bildirim alın, belgedeki ilgi çekici konuları tartışın veya korunan belgeleri güvenli bir şekilde açın.

Ayrıca Şunları da İndirebilirsiniz: Adobe Acrobat Reader DC Full Indir

Foxit Reader’ın Özellikleri

  • Düşük hacim ve sistem performansında kayıp yok
  • PDF’nin en son sürümlerini ve çekirdeklerini tanımlayın ve PDF Standardının 1.7 sürümüyle tam uyumluluk
  • PDF belgelerini Metin metinlerine dönüştürme yeteneği
  • Yüksek güvenlikli yazılım
  • Animasyonları, resimleri ve genel olarak tüm nesneleri en yüksek kalitede gösterin
  • Popüler Windows 7 dahil olmak üzere farklı Windows sürümleriyle uyumludur
  • PDF belgelerinde mevcut multimedya dosyalarının tam uyumluluğu ve özellik oynatması
  • Güvenlik faktörünü ve tüm PDF belge özelliklerini değiştirmek için Yönetici Paneli
  • Belgelerin daha kolay görüntülenmesi için küçük resim paneli
  • Metrik sistem desteği
  • Fareyi otomatik olarak kaydırma yeteneğini kullanın
  • Mozilla Firefox süper tarayıcısını destekler

Sistem Gereksinimleri

  1. Desteklenen İşletim Sistemleri: Windows 11, Windows 10, Windows 8.1, Windows 7
  2. RAM (Bellek): 2 GB RAM (4 GB önerilir)
  3. Boş Sabit Disk Alanı: 2 GB veya daha fazla
Foxit Reader 2024
Foxit Reader 2024
Indir

Sayfanın içeriğini temsil eden bir benzersiz görüntü URL'si. Web sitesi logo, yazar fotoğraf veya birden çok sayfaya yayılmış diğer görüntü gibi genel bir görüntü kullanma. Görüntü 120x120px en az boyutu olmalıdır. Görüntüleri 120x120px yeniden boyutlandırılabilir ve kare kesilmiş daha büyük, en uzun boyutu temel alan. Resimleri daha az 1 MB boyutunda olmalıdır
Yayın tarihi:
Yazar: SAFİR
Merhaba, profesyonel SEO uzmanıyım. Ücretsiz yazılım, oyun ve araçlar sağlıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.