VovSoft Document Manager

VovSoft Document Manager v2.0 Indir – Full Türkçe

VovSoft Document Manager Indir Full v2.0 Lisans Anahtarı

VovSoft Document Manager Full İndir, herhangi bir alanda çok sayıda belgeyle çalışıyorsanız, bu program sizin için çok faydalı olabilir. Programı belgelerinizle birlikte bir klasöre yönlendirmeniz yeterlidir, bunları ekler ve türe göre gruplandırır. Hazır gruplar vardır, ancak yenilerini ekleyebilirsiniz. Bu nedenle program evrenseldir.

Vovsoft Document Manager belgeleri yalnızca türe göre gruplandırmakla kalmaz, aynı zamanda farklı kriterlere göre filtreler. Ayrıca, bağlam menüsü aracılığıyla ek işlevlere erişebilirsiniz.

VovSoft Document Manager Full Crack yerleşik görüntüleyicilere/düzenleyicilere sahip değildir, belgeleri ilgili harici yazılımda açar. Özünde, Explorer’ı açmadan veya farklı klasörlerde gezinmeden belge dosyalarını yönetmenize olanak tanıyan evrensel bir yöneticidir.

Windows için VovSoft Document Manager tam sürüm çevrimdışı yükleyicisini ücretsiz indirin. Word, Excel, PowerPoint ve PDF dosyalarını yönetmenize olanak tanır.

Alternatif Sürümü de İndirebilirsiniz: Abelssoft Easy PDF 2025 Full Indir

VovSoft Document Manager Özellikleri

  1. Dosyalarınıza kolay erişim
  2. İşlemek istediğiniz dosya türlerini özelleştirin.
  3. Basit, düzenli dosyalar
  4. Birçok dosya türü desteklenir
  5. Benzersiz bir dosya kategorisi oluşturun.
  6. Açılır pencereler veya reklamlar yok

VovSoft Document Manager Sistem Gereksinimleri

  1. Desteklenen İşletim Sistemleri: Windows 11, Windows 10, Windows 8.1, Windows 7
  2. RAM (Bellek): 2 GB RAM (4 GB önerilir)
  3. Boş Sabit Disk Alanı: 200 MB veya daha fazla
VovSoft Document Manager
Indir

Sayfanın içeriğini temsil eden bir benzersiz görüntü URL'si. Web sitesi logo, yazar fotoğraf veya birden çok sayfaya yayılmış diğer görüntü gibi genel bir görüntü kullanma. Görüntü 120x120px en az boyutu olmalıdır. Görüntüleri 120x120px yeniden boyutlandırılabilir ve kare kesilmiş daha büyük, en uzun boyutu temel alan. Resimleri daha az 1 MB boyutunda olmalıdır
Yayın tarihi:
Yazar: SAFİR
Merhaba, profesyonel SEO uzmanıyım. Ücretsiz yazılım, oyun ve araçlar sağlıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.