Adobe Acrobat Reader DC 2023

Adobe Acrobat Reader DC 2023 Full Türkçe İndir

Adobe Acrobat Reader DC 2023 İndir – Full v2023.008.20555 TR

Adobe Acrobat Reader DC 2023 İndir, PDF belgelerini güvenli bir şekilde okumak, yazdırmak ve yorumlamak için dünya çapında ücretsiz bir standarttır! Acrobat Standard (önceki adıyla Adobe Reader), PDF’leri okumak, yazdırmak ve açıklama eklemek için diğer tüm PDF uygulamalarından daha iyi performans gösteren ücretsiz, güvenilir standarttır. Artık Adobe Acrobat full version download’a bağlandı ve PC’lerde ve mobil cihazlarda Pdf’lerle etkileşimde bulunmayı her zamankinden daha kolay hale getirdi.

Adobe reader turkish full indir’ın kullanımı kolaydır, büyük simgeler ve sade bir tasarıma sahiptir. Dik bir öğrenme eğrisi olmadan, PDF’leri hemen okumaya ve dönüştürmeye başlayabilirsiniz. ‘Araçlar’ sayfasında, ‘Oluştur ve Düzenle’, ‘Gözden Geçir ve Onayla’ ve ‘Formlar ve İmza’ gibi bölümlere ayrılmış bir dizi araç bulunur. Her kategori, yeni dosyalar oluşturma, belgeleri parola ile koruma ve bunları damgalayıp imzalama gibi işlemler için açılır menü seçenekleri içerir. Office 2019 Indir Pro Plus

Adobe Reader Pro full indir PDF PDF dosyalarını açmak için bir gösterge paneli ve başlangıç ​​noktası olarak, ekrandaki metne odaklanmak ve dikkat dağıtan şeyleri ortadan kaldırmak için, istenmeyen menüleri gizleyebilir, tam ekrana geçebilir ve farklı görüntüleme modları arasında geçiş yapabilirsiniz. Örneğin, gözlerinizi her zaman metinde tutamıyorsanız, tüm belgeyi veya sadece satırları dijital bir sesle yüksek sesle okumak için otomatik bir okuyucu ayarlayabilirsiniz.

Sonuç olarak Adobe Acrobat Reader DC 2023, bulut paylaşımı ve metin okuma seçeneklerinin yanı sıra çok sayıda kullanışlı düzenleme seçeneği de sunan etkileyici bir PDF okuyucusudur.

Adobe Acrobat Reader DC Özellikler

  • Dropbox, Google Drive ve OneDrive ile bütünleşir.
  • Erişilebilirlik: Ekran okuyucular ve metin okuma, engelliler için erişilebilirliği artıran teknolojilere örnektir.
  • PDF dosyalarına açıklama ekleme: Yorumlar, öne çıkanlar ve diğer ek açıklamalar ekleyin.
  • Adobe Acrobat Reader DC’yi kullanarak PDF formlarını çevrimiçi olarak veya elle yazdırıp doldurarak doldurun ve imzalayın.
  • Mobil Uygulama: Artık iOS ve Android cihazlar için PDF belgelerinizi yoldayken görüntülemenizi sağlayan bir mobil uygulama mevcut.
  • Adobe Acrobat Reader DC’yi kullanarak PDF belgelerini doğrudan yazılımdan veya web tarayıcınızdaki yazdır seçeneği aracılığıyla yazdırın.
  • Güvenli PDF belgeleri: PDF belgelerinizi parola ile korumanıza ve dijital olarak imzalamanıza olanak tanıyan güvenlik özellikleri içerir.
  • Gelişmiş düzenlere, görüntülere ve etkileşimli yönlere sahip olanları bile PDF belgelerini görüntüleyin ve görüntüleyin.

Adobe Acrobat Reader DC 2023 için Sistem Gereksinimleri

  1. İşletim Sistemi: Windows 7/8/8.1/10
  2. Bellek (RAM): 1 GB RAM gereklidir.
  3. Sabit Disk Alanı: 1 GB boş alan gereklidir.
  4. İşlemci: 1,5 GHz Intel Pentium işlemci veya üzeri.
adobe reader turkish full indir
adobe acrobat reader dc full indir

Sayfanın içeriğini temsil eden bir benzersiz görüntü URL'si. Web sitesi logo, yazar fotoğraf veya birden çok sayfaya yayılmış diğer görüntü gibi genel bir görüntü kullanma. Görüntü 120x120px en az boyutu olmalıdır. Görüntüleri 120x120px yeniden boyutlandırılabilir ve kare kesilmiş daha büyük, en uzun boyutu temel alan. Resimleri daha az 1 MB boyutunda olmalıdır
Yayın tarihi:
Yazar: SAFİR
Merhaba, profesyonel SEO uzmanıyım. Ücretsiz yazılım, oyun ve araçlar sağlıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.