Google Chrome

Google Chrome v129.0 Full İndir – Türkçe

Google Chrome İndir v129.0.6668.71 – Full Türkçe Çevrimdışı Yükleyici

Google Chrome Offline Installer 64 Bit Full Indir, adalah peramban internet yang paling banyak digunakan di dunia. Tingkat pilihan penyesuaiannya yang luar biasa dikaitkan dengan pencapaian kesuksesan dersebut. Google Chrome Offline Installer 64-bit Terbaru juga memperbarui Chrome secara teratur, dengan perubahan mulai dari perombakan besar hingga penyesuaian kecil.

Chrome 2024 Çevrimdışı Yükleyici Windows 8, varsayılan pakette Gizli sekme modu gibi diğer tarayıcılardan belirli popüler eklentiye özgü özellikler içerir. Kullanıcı etkinliğinin kaydı yoktur ve tüm oturum çerezleri yok edilir. Google Chrome’u İndirin En Son javascript sanal makinesinin bir parçası olarak açılır javascript pencereleri varsayılan olarak görüntülenmeyecektir, bunun yerine kullanıcı bunları göstermeyi veya gizlemeyi seçmediği sürece arayüzün alt kısmında küçük bir çubuk olarak görünecektir.

Windows 10 64 Bit için Google Chrome Full Indir Çevrimdışı Yükleyici’yi indirmek, web programlarının PC’nizdeki diğer yerel uygulamalarla birlikte çalışmasına olanak tanır. Sekmeler, kullanıcıların tarayıcının “yoluna girmeden” web uygulamalarını kullanabilmesi için omnibar ve kontrolleri gizleyen web uygulaması moduna ayarlanabilir – işleme motoru. Gears ekibi, Google Chrome Sürüm 109 Çevrimdışı Yükleyici’nin WebKit işleme motorunu kullanmasını öneriyor çünkü basit, bellek açısından verimli, gömülü cihazlarda kullanılabilir ve yeni geliştiricilerin öğrenmesi kolaydır.

Ücretsiz İndir Google Chrome (32-bit/64-bit), Windows PC için en son bağımsız çevrimdışı yükleyicidir. Web’i daha güvenli hale getirmek için minimal tasarımı sofistike teknolojiyle birleştiren hızlı ve kullanımı kolay bir web tarayıcısıdır.

Ayrıca Şunları da İndirebilirsiniz: Google Drive Full Indir

Google Chrome Web Tarayıcısının Özellikleri

  • Dünya çapında milyonlarca kişi tarafından kullanılan güçlü bir web tarayıcısı.
  • Hızlı ve kolay İnternet gezintisi sağlar.
  • Yer imleri, gizlilik modu, senkronizasyon, temalar, uzantılar ve otomatik web sayfası çevirisi gibi kapsamlı özelliklere sahiptir.
  • Olağanüstü grafik arayüzü.
  • Şık bir tasarım, dikkat dağıtıcı unsurlar olmadan işinize odaklanmanızı sağlar.
  • Çok sayıda sekmeyle çalışır.
  • Favorilerinizi sabitleyin ve Chrome başlatıldığında hemen açılmasını sağlayın.
  • Omnibox tek bir web arama kutusudur.
  • Favori web siteleriniz için bir PDF görüntüleyici ve kişiselleştirilmiş anahtar kelimeler içerir.
  • Gizli mod ile anonim olarak özel oturumlar düzenleyin.

Sistem Gereksinimleri

  1. Desteklenen İşletim Sistemi: Windows 11, Windows 10, Windows 8.1, Windows 7
  2. RAM (Bellek): 2 GB RAM (4 GB önerilir)
  3. Boş Sabit Disk Alanı: 200 MB veya daha fazla
Google Chrome Offline Installer
Indir

Sayfanın içeriğini temsil eden bir benzersiz görüntü URL'si. Web sitesi logo, yazar fotoğraf veya birden çok sayfaya yayılmış diğer görüntü gibi genel bir görüntü kullanma. Görüntü 120x120px en az boyutu olmalıdır. Görüntüleri 120x120px yeniden boyutlandırılabilir ve kare kesilmiş daha büyük, en uzun boyutu temel alan. Resimleri daha az 1 MB boyutunda olmalıdır
Yayın tarihi:
Yazar: SAFİR
Merhaba, profesyonel SEO uzmanıyım. Ücretsiz yazılım, oyun ve araçlar sağlıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.