Adobe Illustrator 2024

Adobe Illustrator 2024 Full İndir – Türkçe

Adobe Illustrator 2024 (v28.7.1.142) İndir – Full Türkçe – (En son 2024) Önceden Aktifleştirilmiş

Adobe Illustrator 2024 Full Indir, birçok şey yapabilen bir grafik tasarım programıdır. Baskıda, web’de, videoda ve mobil cihazlarda harika görünen logolar, simgeler, çizimler, harfler ve çizimler yapmanıza olanak tanır. Birçok farklı form ve tasarımın yanı sıra logolar, rozetler, kutular ve daha fazlasını yapabilir ve değiştirebilirsiniz. Güncel ve ilgi çekici çizimler yapmak için kullanabileceğiniz birçok gelişmiş çizim ve boyama aracıyla birlikte gelir. Yani, EPS, FXG, PSD, TIFF, GIF, JPEG, SWF, SVG, DWG ve DXF gibi tüm ana görüntü türleriyle çalışır.

Adobe Illustrator 2024 Full Crack Dijital fotoğrafçılara ve tasarımcılara logolar ve ikonlardan grafiklere ve vektörlere kadar ihtiyaç duydukları tüm temel araçları ve işlevleri sağlayan evrensel bir uygulamadır. Ayrıca çizimlerinizi görsel olarak büyüleyici içeriklere dönüştürecek çeşitli fırçalar, metin stilleri ve görsel efektler sunar. Ayrıca tasarımlarınızı ve çizimlerinizi temiz ve doğru tutan güçlü bir görüntü izleme motoru içerir. Ayrıca, bir vektör görüntüsünün şeklini ayarlamanıza ve renklerini ve kontur türünü herhangi bir zor çaba harcamadan değiştirmenize olanak tanıyan çeşitli esnek ayarlar ve özelleştirme seçenekleri sunar.

Illustrator Indir 2024 Program ayrıca, baskı paylaşım tasarımlarınızı çok sayfalı PDF belgeleri olarak tamamen güvence altına almanızı sağlayan çok çeşitli sağlam Illustrator katmanları içerir. Sonuç olarak, Adobe Illustrator 2024, vektör sanat araçlarını kullanarak her türlü medya için profesyonel görünümlü dijital çizimler oluşturmanıza olanak tanıyan önde gelen grafik tasarım uygulamasıdır.

Ücretsiz Deneyin: Universal Adobe Patcher 2024 Full Indir

Adobe Illustrator 2024

  • Baskı, web, video ve mobil için yüksek kalitede logolar, simgeler, çizimler, yazı tipleri ve resimler yapabilirsiniz.
  • Birçok farklı türde tasarım ve stilin yanı sıra logolar, rozetler, kutular ve daha fazlasını yapabilir ve değiştirebilirsiniz.
  • Güncel ve ilgi çekici çizimler yapmak için kullanabileceğiniz birçok gelişmiş çizim ve boyama aracıyla birlikte gelir.
  • EPS, FXG, PSD, TIFF, GIF, JPEG, SWF, SVG, DWG ve DXF gibi tüm ana resim türleriyle çalışır.
  • Dijital fotoğrafçılar ve tasarımcılar için logolar, simgeler, grafikler ve vektörler yapmak için ihtiyaç duydukları tüm temel işlevlere ve araçlara sahiptir.
  • Resimlerinizi görsel olarak çekici içeriklere dönüştürmek için kullanılabilecek bir dizi fırça, metin stili ve görsel efekt sağlar.
  • Tasarımlarınızın ve çizimlerinizin temiz ve doğru olduğundan emin olan güçlü bir görüntü izleme motoruyla birlikte gelir.
  • Çok fazla çalışma yapmadan, bir vektör resminin şeklini ve renklerini ve şekillerini değiştirmenize olanak tanır.
  • Paylaştığınız ve çok sayfalı PDF dosyaları olarak yazdırdığınız tasarımları tamamen koruyan birçok güçlü Illustrator katmanıyla birlikte gelir.

Adobe Illustrator 2024 Sistem Gereksinimleri

  1. Intel Pentium 4 veya AMD Athlon 64 işlemci
  2. Service Pack 1, Windows 8.1 veya Windows 10 ile Microsoft Windows 7
  3. 64 bit için 2 GB RAM (8 GB önerilir)
  4. Kurulum için 2 GB kullanılabilir sabit disk alanı; kurulum sırasında ek boş alan gerekir (çıkarılabilir flash depolama aygıtlarına kurulum yapılamaz)
  5. 1024 x 768 ekran (1280 x 800 önerilir)
Adobe Illustrator 2024
Adobe Illustrator 2024 Full İndir

Sayfanın içeriğini temsil eden bir benzersiz görüntü URL'si. Web sitesi logo, yazar fotoğraf veya birden çok sayfaya yayılmış diğer görüntü gibi genel bir görüntü kullanma. Görüntü 120x120px en az boyutu olmalıdır. Görüntüleri 120x120px yeniden boyutlandırılabilir ve kare kesilmiş daha büyük, en uzun boyutu temel alan. Resimleri daha az 1 MB boyutunda olmalıdır
Yayın tarihi:
Yazar: SAFİR
Merhaba, profesyonel SEO uzmanıyım. Ücretsiz yazılım, oyun ve araçlar sağlıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.