YouTube Music Desktop App

YouTube Music Desktop App 2024 Full Indir – Türkçe

YouTube Music Desktop App Indir – Full v3.5.3

YouTube Music Desktop App Full Indir, kullanıcıların masaüstü bilgisayarlarında YouTube Music’e erişmesini sağlayan bir uygulamadır. Meraklıların ve bağımsız geliştiricilerin oluşturduğu bu program, kullanıcıların bir web tarayıcısı kullanmadan YouTube Music’in muazzam şarkı, çalma listesi, albüm ve müzik videosu koleksiyonuna göz atmaları için basit bir yol sağlar.Sorunsuz gezinme, kişiselleştirilmiş öneriler ve çok çeşitli müzik türleri ve sanatçılara erişim ile YouTube Music Desktop, orijinal YouTube Music hizmetinin özelliklerini ve işlevselliğini kopyalar.

YouTube Music Desktop App PC Windows 10 kullanımı kolay arayüzü en iyi özelliklerinden biridir. YouTube Music mobil uygulamasına çok benzer görünüyor ve çalışıyor. Uygulamada gezinmek kullanıcılar için kolaydır ve popüler müzikleri görüntüleyebilir, belirli şarkıları veya sanatçıları arayabilir ve çalma listelerini oluşturabilirler. Uygulamanın diğer özellikleri arasında karışık çalma, tekrar modu ve şarkıları beğenme veya nefret etme veya daha sonra dinlemek üzere kaydetme yeteneği bulunur.

Windows için YouTube MusicDesktop App Full Crack Uygulamasını Ücretsiz İndirin. Kullanıcılara bir alternatif sunan, masaüstü uygulamasından doğrudan hizmete erişmelerini ve web tarayıcısı olmadan müzik dinlemelerini sağlayan Electron tabanlı bir uygulamadır.

En Son Ücretsiz Sürümü İndirin: YTD Video Downloader Pro Full Indir

YouTube Müzik Masaüstü Uygulaması Özellikleri

  • Medya tuşları desteği: Oynat, Duraklat, Durdur, Önceki, Sonraki. Masaüstü bildirimleri: Parça değişikliğinde bildirim görüntüle.
  • Medya denetimleri görev çubuğuna dahil edilmiştir.
  • Arkaplan müziği çalarken görev çubuğuna küçültün.
  • Şarkı Sözleri – En sevdiğiniz şarkıların sözlerine erişin.
  • parametreler: Parametreleri isteğinize göre değiştirin.
  • Basit Kurulum: Tek bir tıklama, bir dakika ve bitirdiniz. Yöntem çok basit.
  • Otomatik güncelleme: En son sürümle sürekli güncellenir.
  • Ve daha da fazlası

Teknik Ayrıntılar ve Sistem Gereksinimleri

  1. Desteklenen İşletim Sistemi: Windows 7/8/10/11
  2. İşlemci: Pentium IV veya üzeri
  3. RAM: 1 GB RAM
  4. Boş Sabit Disk Alanı: 500 MB veya daha fazla
YouTube Music Desktop App
YouTube Music Desktop App
Indir

Sayfanın içeriğini temsil eden bir benzersiz görüntü URL'si. Web sitesi logo, yazar fotoğraf veya birden çok sayfaya yayılmış diğer görüntü gibi genel bir görüntü kullanma. Görüntü 120x120px en az boyutu olmalıdır. Görüntüleri 120x120px yeniden boyutlandırılabilir ve kare kesilmiş daha büyük, en uzun boyutu temel alan. Resimleri daha az 1 MB boyutunda olmalıdır
Yayın tarihi:
Yazar: SAFİR
Merhaba, profesyonel SEO uzmanıyım. Ücretsiz yazılım, oyun ve araçlar sağlıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.