CorelDRAW Technical Suite

CorelDRAW Technical Suite 2024 v25.2.0.301 Indir – Full Türkçe

CorelDRAW Technical Suite 2024 v25.2.0.301 Full İndir

CorelDRAW Technical Suite 2024 Full Indir, bir projenin başlangıcından yayınlanmasına, teknik belgelerin yazılması ve planlanmasından yayınlanmasına kadar hassas, ayrıntılı teknik çizimler yapmanın anahtarıdır. Her seviyedeki insanların daha iyi iletişim kurmasına yardımcı olan teknik çizim ve çizim programı!

  • Profesyonel uygulamaların entegrasyonu
  • Profesyonel çizim ve tasarım araçları
  • Eşsiz dosya formatı desteği
  • Gelişmiş standartlara uyumluluk

CorelDRAW Technical Suite 2024 Crack Full Türkçe Corel DESIGNER® kullanarak karmaşık şemalardan ve montaj talimatlarından göz alıcı pazarlama materyallerine ve ikna edici bilimsel grafiklere kadar geniş bir yelpazede içerik üretin. Corel® CAPTURETM ile çekilmiş ekran görüntüleri ekleyin veya sağlam fotoğraf editörleri Corel PHOTO-PAINT® ve AfterShotTM 3 HDR kullanarak belgeleriniz için fotoğrafları düzenleyin ve geliştirin.

Karmaşık boyutlandırma, aksonometrik çizim, kapsamlı açıklamalar ve daha fazlası için hassasiyeti garanti eden güçlü, uzmanlaşmış çizim ve tasarım araçlarıyla sürecinizi hızlandırabilirsiniz. CorelDRAW Technical Suite 2024’teki bol miktarda araç ve yetenekle yazarlar, grafik tasarımcılar ve teknik çizerler neredeyse her şeyi yaratabilir!

Son Sürüm: CorelDRAW Graphics Suite 2024

CorelDRAW Technical Suite özellikler

  • Fikirlerinizi gözden geçiren kişiye sunun ve CorelDRAW.app’de CorelDRAW dosya tasarımını açmasını, görüntülemesini ve doğrudan yorumlamasını isteyin.
  • Tek bir konumda birden fazla katkıda bulunanın girdisiyle, tasarım ayarlamaları yapmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Çalışmanızı dosyalayın.
  • Zamandan tasarruf etmek ve eğriler, dikdörtgenler, elipsler ve diğer şekillerdeki ağırlık çizgilerini otomatik olarak değiştirmek için modu kullanın ve yeni, daha kalın ve daha ince çizgiler çizin.
  • Çizgiye haleler eklerken genişlik anahattını hale genişlik oranına zahmetsizce kilitleme özelliğinin keyfini çıkarın.
  • Bağlantıları kullanarak o parçayla mesafeyi belirlemeden bir başlık eklemek istiyorsanız, Callless Legless yeni araçlarını kullanın.
  • Tabloya sıcak noktalar ve bilgi nesneleri çizdiğinizde ve iç içe geçmiş gruplara açıklamalar eklediğinizde, bu öğelerin otomatik uygulanması zamandan tasarruf sağlar.
  • Bilgi öğelerini simgelere ekleme özelliğinin eklenmesini takdir edin.
  • Özellikler Corel DESIGNER 2020’nin Sarma özelliği, şişe etiketi gibi tek bir öğeyi bir silindirin etrafına sarmayı basit ve hızlı hale getirir.
  • 3B görünüm içe aktarımını içeren Corel DESIGNER’daki yapı nesneleri için daha basit modun keyfini çıkarın.

CorelDRAW Technical Suite 2024 Gerekli Olan İşletim Sistemi:

  1. Desteklenen işletim sistemi: Windows 10 / Windows 8.1 / Windows 7
  2. İşlemci: Seri Intel çok çekirdekli ve üzeri, eşdeğer Xeon veya AMD
  3. RAM: 4 GB (önerilen 8 GB veya üzeri)
  4. Boş sabit disk miktarı: Önerilen 8 GB üzeri
CorelDRAW Technical Suite 2024
CorelDRAW Technical Suite

Sayfanın içeriğini temsil eden bir benzersiz görüntü URL'si. Web sitesi logo, yazar fotoğraf veya birden çok sayfaya yayılmış diğer görüntü gibi genel bir görüntü kullanma. Görüntü 120x120px en az boyutu olmalıdır. Görüntüleri 120x120px yeniden boyutlandırılabilir ve kare kesilmiş daha büyük, en uzun boyutu temel alan. Resimleri daha az 1 MB boyutunda olmalıdır
Yayın tarihi:
Yazar: SAFİR
Merhaba, profesyonel SEO uzmanıyım. Ücretsiz yazılım, oyun ve araçlar sağlıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.