Hard Disk Sentinel Pro

Hard Disk Sentinel Pro Full Indir 6.20.3b – Full Türkçe

Hard Disk Sentinel Pro v6.20.3b Sabit Disk Aracı İçin En Son Sürüm

Hard Disk Sentinel Pro Portable Full İndir, birçok işletim sisteminde (işletim sistemi) SSD’leri ve hdd’leri izleyen ve analiz eden bir yazılımdır. Amacı, sabit disk sürücüsü sorunlarını tespit etmek, test etmek, teşhis etmek ve onarmanın yanı sıra SSD ve HDD sağlığını, performans bozulmasını ve arızaları kaydetmek ve göstermektir. Hard Disc Sentinel, bilgisayarın içinde ve harici muhafazalarda bulunan sabit diskler ve katı hal diskleri hakkında en kapsamlı bilgileri ayrıntılı bir metinsel açıklama, öneriler sağlar ve görüntüler / raporlar. Kritik verilerinizin optimum güvenliğini garanti etmek için birçok farklı uyarı ve rapor seçeneği mevcuttur.

Hepsi aynı yazılıma dahil edildiğinden, dahili sabit diskleri, harici sabit diskleri, SSD’leri, hibrit disk sürücülerini (SSHD), RAID dizilerindeki diskleri ve Ağa Bağlı Depolama (NAS) sürücülerini değerlendirmek için farklı programlar kullanmaya gerek yoktur. Sabit Disk Sentinel Pro Crack ayrıca LTO teyp sürücülerinin yanı sıra uyumlu endüstriyel (mikro) SD kartlar ve eMMC cihazları için durum ve SMART bilgilerini tanımlar ve görüntüler. Ağa Bağlı Depolama (NAS) aygıtlarında sabit disk izleme hakkında daha fazla bilgi için bkz.

Hard Disk Sentinel Pro Full Professional Anahtar Indir Windows PC için Hard Disk Sentinel Pro tam sürümünü ücretsiz indirin. HDD/SSD/SSHD (hibrit) sürücülerin mümkün olan en yüksek desteğine sahip bir sabit disk izleme yazılımıdır.

Yönetici Önerisi: AnyDesk Portable Full İndir

En Son Hard Disk Sentinel Pro Uygulaması Özellikleri:

  • Toplam sabit disk alanı ve sürücü alanı ile alanı gösterir
  • Tür ve marka gibi sabit disk hakkında bilgi gösterir.
  • Birçok taşınabilir ve USB sabit disk ve hafıza kartıyla çalışır.
  • Sabit disklerle ilgili sorunları nasıl düzeltebilir ve çözebilirsiniz
  • Yazılım izleme özelliklerini bildirebilme
  • Bir sorun varsa uyarı gönderebilme
  • Sabit disk sorun çıkardığında bilgisayarı kapatabilme

Sabit Disk Sentinel’e ihtiyacım var mı?

  • bilgisayarınızda (IDE / Seri ATA (S-ATA, e-SATA) / NVMe / SCSI / SAS / USB sabit diskler) veya harici bir kasada çok sayıda sabit disk / SSD / hibrit sürücü (SSHD) kullanırsınız (desteklenen donanımların listesi için donanım uyumluluğu sayfalarına bakın). SSD Nasıl Kontrol Edilir? Sağlık
  • Sabit diskli bir mobil raf veya kasa, dizüstü bilgisayar veya disk yükü yüksek bir sunucu veya masaüstü bilgisayar kullanıyorsanız, sistem kararlılığını, HDD performansını ve genel bütünlüğü en üst düzeye çıkarmak istersiniz. Ayrıca, yüksek sıcaklık veya düşük sağlık durumu hakkında HDD uyarıları almak istersiniz. Hassas verileri kaybetmek veya HDD kurtarma için ödeme yapmak istemezsiniz.

Hard Disk Sentinel Pro 2024 için Sistem Gereksinimleri

  1. İşletim Sistemi: Windows XP/Vista/7/8/8.1/10
  2. RAM: 512 MB
  3. Sabit Disk: 150 MB
  4. İşlemci: Intel Dual Core veya daha yüksek işlemci
Hard Disk Sentinel Pro Indir
Indir

Sayfanın içeriğini temsil eden bir benzersiz görüntü URL'si. Web sitesi logo, yazar fotoğraf veya birden çok sayfaya yayılmış diğer görüntü gibi genel bir görüntü kullanma. Görüntü 120x120px en az boyutu olmalıdır. Görüntüleri 120x120px yeniden boyutlandırılabilir ve kare kesilmiş daha büyük, en uzun boyutu temel alan. Resimleri daha az 1 MB boyutunda olmalıdır
Yayın tarihi:
Yazar: SAFİR
Merhaba, profesyonel SEO uzmanıyım. Ücretsiz yazılım, oyun ve araçlar sağlıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.