EaseUS Data Recovery Wizard

EaseUS Data Recovery Wizard Full İndir – Türkçe

EaseUS Data Recovery Wizard v18.0 İndir – Full Türkçe

EaseUS Data Recovery Wizard Full IndirWindows ve macOS için mevcut en popüler ve etkili sistem yardımcı programlarından ve ince ayar araçlarından biridir. Easeus Data Recovery Full’u indirin, sabit disklerden, hafıza kartlarından, cep telefonlarından ve diğer cihazlardan kaybolan veya bozulan verileri kurtarmanıza olanak tanır.

EaseUS Data Recovery Wizard Pro 11 Full’u indirin Free, bilgisayarınızdan ve sunucularınızdan kaybolan bilgileri kolayca kurtarmanıza yardımcı olan güçlü ve güvenilir bir veri kurtarma programıdır.

EaseUS Veri Kurtarma Sihirbazı Ücretsiz Güçlü kurtarma becerilerini kullanarak, orijinal verileri değiştirmeden birden fazla cihazda çeşitli veri kaybı koşullarında silinen veya kaybolan dosyaları doğru bir şekilde kurtarın. Güçlü kurtarma becerilerini kullanarak, orijinal verileri değiştirmeden birden fazla cihazda çeşitli veri kaybı koşullarında silinen veya kaybolan dosyaları doğru bir şekilde kurtarın.

Data Recovery Full Sürüm 2024’ü İndirin kullanıcıların şirket ağına bağlı herhangi bir bilgisayardan önemli verilerini eksiksiz bir şekilde alabilmelerini sağlayan güvenilir bir araçtır.

Recovery Data Full Crack’i İndirin ile sonuçları görüntüler, ses kayıtları ve belgeler kullanarak da sınırlayabilir ve aktiviteyi durdurabilir veya duraklatabilirsiniz. Easeus Data Recovery kaybolan fotoğrafları, müzikleri, videoları, kayıtları ve diğer bilgi türlerini kurtarabilir.

Hard Disk Sentinel Pro

EaseUS Data Recovery 2024’ün En Son Özellikleri

  • Bilgisayarlarda ve web sitelerinde kaybettiğiniz bilgileri geri almak kolaydır.
  • Sildiğiniz resimleri, müzikleri, filmleri, kayıtları ve diğer türdeki şeyleri geri alın.
  • Bilgisayarlardan ve dizüstü bilgisayarlardan kaybolan bilgileri geri almayı kolaylaştıran basit, kullanımı kolay arayüz.
  • Geri dönüşüm kutusu dolduktan sonra bile kaybolan dosyaları ve dizinleri bulma yeteneği.
  • Müşteriler, şirketin ağına bağlı herhangi bir bilgisayarda önemli verilerini tamamen kurtarabilirler.

EaseUS Data Recovery Wizard Sistem Gereksinimleri ve Teknik Ayrıntılar

  1. Yazılım Adı : EaseUS Data Recovery Wizard
  2. Kurulum Dosyası Adı: easusDRWT17.rar | EDT15winpe.rar | EDR138-mac.zip
  3. Tam Kurulum Boyutu: 69 MB, 800 MB ve 450 MB
  4. Kurulum Türü: Çevrimdışı Yükleyici
  5. Uyumluluk Mimarisi: 32 Bit (x86) ve 64 Bit (x64) | MacOS Monterey
EaseUS Data Recovery Wizard
EaseUS Data Recovery Wizard Indir

EaseUS Data Recovery Link 1

Sayfanın içeriğini temsil eden bir benzersiz görüntü URL'si. Web sitesi logo, yazar fotoğraf veya birden çok sayfaya yayılmış diğer görüntü gibi genel bir görüntü kullanma. Görüntü 120x120px en az boyutu olmalıdır. Görüntüleri 120x120px yeniden boyutlandırılabilir ve kare kesilmiş daha büyük, en uzun boyutu temel alan. Resimleri daha az 1 MB boyutunda olmalıdır
Yayın tarihi:
Yazar: SAFİR
Merhaba, profesyonel SEO uzmanıyım. Ücretsiz yazılım, oyun ve araçlar sağlıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.